måndag, juni 01, 2009

Borås Borås Ghali

Vi ska flytta till Borås. Min fru har fått ett vikariat där och börjar om en till två veckor. Det känns roligt på ett privatekonomiskt sätt och det ska förhoppningsvis bli trevligt att lära känna en ny stad, men jag kommer sakna mina vänner och all familj som plötsligt hamnar så långt bort.

4 kommentarer:

Simon sa...

Åk i frid. Kom tillbaka som segrare.

Ordverifiering: pitte

Nina sa...

Alltså, det är ju inte som att vi ses så ofta som det är nu, men nu blir ju chanserna ännu mindre... Jävla Borås. Men grattis till frun! Och tufft med förändring!

hjon sa...

Visst känns det lite skumt, men det reder nog ut sig. Under juli är vi i Uppsala, så de som aldrig vill åka till Borås kan stämma träff där och då. Ni andra också såklart.

puterman sa...

Först hade jag bara tänkt skriva "Oj!", men det får finnas gränser för hur lite energi man lägger på bloggkommentarer, så jag skrev allt det här istället.

När jag skrivit ovanstående så insåg jag att det mest såg ut som ett försök att ta uppmärksamhet från själva Borås-frågan, så jag säer några saker om Borås:

En bra sak med Borås är att det ligger relativt nära Göteborg, som jag utan speciellt mycket erfarenhet bedömer som ett trevligt ställe. Enligt en visa av Galenskaparna och After Shave så finns där en bordell, där en herre smörjer sitt krås. Enligt Berndt Egerbladh så ansåg sig någon ha sett Hitler där strax efter kriget. Enligt Wikipedia så grundades staden 1622 av Gustaf II Adolf.

Lycka till med ert nya liv!