söndag, januari 18, 2009

Good-for-nothing

Om drygt tre månader är det min tur att vara hemma med barnet, så frun har börjat titta på jobbannonser. Jag funderade på min egen yrkeskarriär och gjorde ett intressetest på Arbetsförmedlingens hemsida. Jag kom fram till att jag var helt ointresserad av att arbeta. Det enda som jag var mycket intresserad av var att "skriva". Tevespel fanns tyvärr inte med.

Hemmaman.

3 kommentarer:

Simon sa...

Vilket fantastiskt test! Use cases:

"I hela mitt liv har jag varit sjukt intresserad av att sminka och maskera skådespelare på en teater, men det var inte förrän jag gjorde Arbetsförmedlingens intressetest som jag insåg att det var teatersminkös jag skulle bli!" /Lovisa, 42

"Att genomföra synundersökningar och prova ut glasögon och andra hjälpmedel har alltid legat mig varmt om hjärtat. Med hjälp av Arbetsförmedlingens intressetest kom jag fram till att optiker var ett lämpligt yrke för mig." /Jan-Olof, 32

puterman sa...

"I hela mitt liv har jag velat bringa meddelanden i fysisk form till människor, från deras nära och kära, men inte förrän jag gjorde Arbetsförmedlingens intressetest insåg jag att det var brevbärare jag ville bli!"
Jon, 23

hjon sa...

Jag var faktiskt 25 när jag insåg att det var brevbärare jag ville bli.

"I hela mitt liv har jag skytt arbete som pesten, men inte förrän jag gjorde Arbetsförmedlingens intressetest som jag insåg att det var arbetslös jag ville bli."