torsdag, januari 11, 2007

Mitt vänstra öra

Det är vanligt att nya skivor med artister som jag gillar sen tidigare låter illa. Detsamma gäller för nya artister som folk rekommenderar mig att lyssna på. Det är illa arrangerad gammal skåpmat framfört med för lite eller för mycket glöd. Tråkigt och följdaktligen olyssningsbart.

Sen brukar det gå en tid. Säg nånstans mellan ett par veckor till flera år. Jag får en känsla av att jag borde ge musiken en ny chans. Och mycket riktigt, jag hade ju fel! Det är ju asbra. Asbra! Så mycket tid som förslösats. Det senaste året har det här drabbat såväl Mattias Alkberg BD som Sonic Youth. Behöver jag säga mer?

Förresten, se "Kiss Kiss Bang Bang" med bl a Val Kilmer och Robert Downey Jr. Dels för att den är asbra, och dels för att annars är du definitionen av en idiot.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag såg Kiss Kiss Bang Bang. Den var ganska bra. Jag är inte definitionen av en idiot.

hjon sa...

Jag nästan kiknade av skratt flera gånger, så rolig tyckte jag att den var. Jag vet att du inte är definitionen av en idiot, Linus. Jag bara återknöt till en dialog ur filmen. Nu undrar jag bara varför alla kommentarer med Blogger-id står som monogamous efter att jag konverterat till nya Blogger.

puterman sa...

Jag är anaerob, tror jag, det är nog därför.

[wv: idiiow]