onsdag, juli 04, 2007

Motivation

Jag försöker motivera mig att städa våra förråd. Det går sådär. Jag tror att det kommer gå ganska bra bara man sätter igång. Seriöst!

7 kommentarer:

Anonym sa...

i stort sett hela min eftermiddag gick åt till att motivera mig till att dammsuga. halv tio började jag...

hjon sa...

Update: Jag började inte alls. Men jag har bestämt att jag ska låna bil av svärföräldrar imorgon och hyra släp. Så då måste jag låta bli att däcka på sängen efter jobbet. Källarförrådet innehåller bara ett par möbler man vill bli av med, men på vinden är det riktigt stökigt och jävligt. Som tur är är sopen öppen till kl 20.

Anonym sa...

Hör av dig om du märker att du har plats med en fåtölj på släpet. Vi har en blå som ska bort.

puterman sa...

Om någon av möblerna du ska slänga råkar vara ett jävligt schysst soffbord, och du ändå hade tänkt åka till Malmö för att slänga dem, så tar jag gärna hand om det.

hjon sa...

Jag har ett soffbord, men det har stått i källaren sen förra våren och även om det var jävligt schysst innan så kanske det inte är lika servilt längre. Jag skulle inte heller bli mer social av att sita inspärrad i ett trångt och mörkt utrymme.

Jag kan maila ett foto, kanske kan Jonas ta det till Markaryd och så kan du hämta det där?

hjon sa...

Bordet alltså, inte fotot.

puterman sa...

Tack för erbjudandet, men jag tror jag skaffar ett på laglig väg istället. Om bordet har varit isolerat under lång tid så lär det inte vara lätt att ha att göra med.