fredag, juli 27, 2007

Nedkomsten

Igår eftermiddag la frun rabarber på ett beskowskt stort blad, ivrigt påhejad av mig och farmor. Vi satt och fikade vår sista stugfrukost i förmiddagssolen då hon fick syn på det. Några brännässlor stod i vägen, men vad gör man inte för något så sagolikt?

På eftermiddagen sa vi farväl till stugan och reste till Umeå, där min kusin bor med sin sambo i en stor nybyggd villa. De hade verkligen avundsvärt fint hemma, man börjar längta efter ett eget hus på landet. Vi sov över där inatt och åkte sedan bil ned till Uppsala med dem.

Skönt att vara hemma, trots åskan och regnet. I helgen kan man kanske titta på en film eller två och leka nintendo om vädret fortsätter bjuda. Synd att alla andra som vanligt är borta från stan, annars hade man kanske kunnat spela lite musik. Vi får se vad som händer. Tchüs!

1 kommentar:

puterman sa...

Om det är ett rabarber-blad man lägger rabarber på så borde man kunna förenkla uttrycket till något i stil med "hon la på ett blad", med resultatet att det blir helt obegripligt. Jag vet inte riktigt vad det var jag ville ha sagt. :(