onsdag, november 22, 2006

This one goes out to the one I love

Krya på er, alla sjukliga människor. Vinterkräkarn är här, vinterdepparn likaså. Solen har flugit söderut likt de mer välbärgade pensionärerna, och vitaminerna står nu i långa ringlande köer på Arlanda för att följa dess exempel. Fatta min virtuella hand, dra ett djupt andetag och rid ut stormen. Var inte rädd, det blir vår igen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vinterkräksjukan får mig att tänka på en av mina grundskolekamrater. Han har sedermera blivit nedknarkad mytoman, men han träffar honom på bussen till Alunda ibland, och jag gillar trots allt hans burleska språk:

- Morsan vet du, hon fick ju den här vinterkräksjukan du vet. Det blev några rejäla Vesuvius.

En annan favorit som är lite off-topic:
- Alltså, Jöns, En kompis och jag snackade en hel eftermiddag om det här med vad folk gör och så. Vet du vad vi kom fram till? Jo, det finns folk till allt!

hjon sa...

Pratade just med Simon om hur han ringt HP-support och faktiskt fått hjälp att bli av med sina datorproblem. Rätt nörd på rätt plats, det är så jag vill ha mitt samhälle.

Simon sa...

Jag blev riktigt, riktigt glad. Tummen upp till HP-support! "HP Support - Mycket bättre än Vinterkräksjukan!"

Anonym sa...

Törs man fråga vad det var för typ av datorproblem?

hjon sa...

Jovisst. Jag vet inte riktigt hur det yttrade sig, tror att det bl a inte gick så bra att lyssna på musik. Det visade sig vara någon inställning i BIOS som ställt om sig själv i fel läge.

Simon sa...

Jo. Det var så. Allting gick slött, speciellt när hårddiskoperationer var aktiva. Att spela musik gick icke, hacketi-hacketi-hack. Någon dag innan lyckades jag smyga runt problemet genom att höja prioriteten på winamp, då gick det att lyssna på musik om man inte gjorde något annat. Men killen på HP, han visste minsann att här var det en drivrutin som hade spontant ställt om sig i "PIO-läge". De kan göra det ibland. Men då ställde man tillbaks det, och så installerade man en liten grej som gör att det inte ska hända igen.

3vligt!